Onsdag d. 8. marts

Kl. 10.00: Professor, dr.theol. Aarhus Universitet, Peter Lodberg

MENNESKERETTIGHEDER OG SAMVITTIGHEDS- RELIGIONS- OG YTRINGSFRIHED

Enhver har ret til samvittigheds- religions- og ytringsfrihed; denne ret omfatter frihed til at skifte religion eller tro og frihed til enten alene eller i fællesskab med andre, offentligt eller privat, at give udtryk for sin religion eller tro gennem undervisning, udøvelse, gudsdyrkelse og overholdelse af religiøse forskrifter.

Kl. 14.00: STUDIETUR

Bustur til Karpenhøj Naturcenter som er smukt placeret i den sydlige kant af Nationalpark Mols Bjerge. ​På centrets tre sider er havet nabo og noget af molslandets smukkeste natur lige uden for døren.
Vi drikker den medbragte kaffe i pejsestuen, hvor biolog Mette Foged holder foredrag. Mette er Karpenhøj Naturcenters naturformidler.

Kl. 19.30: Filmaften: Elefantmanden


Posted

in

by

Tags:

Denne side bruger cookies som led i grundlæggende Wordpress indstillinger. Som med alle andre hjemmesider accepterer du dette, hvis du læser videre.