Torsdag d. 7. marts

Kl. 10.00: Biskop i Haderslev Stift, Marianne Christiansen.

Vækst i nye salmer

Salmerne, vi synger i Gudstjenesten, er på én gang prægning af vores fælles tro: Hvad er det egentlig, vi samles om, hvad betyder Trosbekendelsen og Fadervor? Der vokser i disse år nye tolkninger frem, hvor kroppen og stedet og naturen spiller en langt større rolle end i tidligere salmedigtning. Gro bliver rimet på tro. Vi vil synge og se på væksten i de nye salmer.

Kl. 15.00: Professor emeritus, Institut for Bæredygtighed og Planlægning, Aalborg Universitet, Inge Røpke

Økologisk økonomi – Et perspektiv på bæredygtig omstilling og økonomisk vækst.

Økologisk økonomi sætter det naturmæssige grundlag for samfundet i centrum for den økonomiske forståelse og lægger op til at “regne i natur” i stedet for penge. Med afsæt i grundidéerne i økologisk økonomi diskuteres nogle aktuelle spørgsmål: Er fortsat økonomisk vækst forenelig med bæredygtig omstilling? Hvorfor er fordelingsspørgsmål vigtige som led i grøn omstilling? Har vi råd til omstillingen, og hvordan skal vi prioritere? Hvad indebærer det at anlægge et systemperspektiv på omstillingen?

Kl. 19.00: Festaften


Posted

in

by

Tags:

Denne side bruger cookies som led i grundlæggende Wordpress indstillinger. Som med alle andre hjemmesider accepterer du dette, hvis du læser videre.